dimecres, de juny 06, 2007


NEIX ESQUERRA INDEPENDENTISTA

A tothom que sigui més o menys proper a l’àmbit d’Esquerra no se li escaparà que dins del partit les coses s’estan movent. Els resultats electorals del partit mostren un descontentament de l’electorat cap al perfil que s’ha forjat esquerra dins del tripartit, i per tant, toca fer alguna cosa.

El primer en saltar va ser en Joan Carretero creant la plataforma reagrupament.cat, però era aquesta la millor opció? No ho és pas, perquè d’aquest subjecte ningú en dubta el que sigui republicà i independentista, però per a dirigir a Esquerra encara li falta complir un altre requisit, ser d’Esquerres. Esquerra Republicana de Catalunya mai pot ser dirigida per algú que no compleixi aquests requisits, del contrari s’estarà traint a l’esperit del partit.

Per a evitar la capitalització d’aquest descontentament per part del senyor Carretero s’ha creat una plataforma pel canvi de rumb d’Esquerra sense trair el seu esperit de partit. Una plataforma republicana, independentista, però a diferència del reagrupament, auténticament d’esquerres: Esquerra Independentista.

A tots els que vulgueu una Esquerra Republicana independentista, republicana i d’esquerres, i per sobre de tot, amb les coses clares, adheriu-vos a la plataforma, jo ja ho he fet.

1 comentari:

Lluís ha dit...

Així m'agrada, companys. En poc temps això està agafant molta força. Visca l'Esquerra Independentista!